Partnerstvo kompanija "Knjaz Miloš" i "Tikveš"

Bez autora
Feb 27 2011

Na Sajmu vina u Beogradu vinarija "Tikveš" iz Makedonije i kompanija "Knjaz Miloš" iz Srbije potpisale su ugovor o ekskluzivnoj distribuciji vina na teritoriju Srbije. Ova saradnja uticaće na povećanje distributivnog portfelja kroz distribuciju vina i rakije iz tikveškog asortimana, čime će se poboljšati i nivo usluge. Takođe, značajno će biti umanjeni i troškovi poslovanja. Zajednički nastup na tržištu Srbije kompanijama će omogućiti veći uticaj i bolju tržišnu poziciju, ali je još važnije to što će potrošači imati mogućnost da lakše dođu do njihovih proizvoda.

Partnerstvo kompanija "Knjaz Miloš" i "Tikveš"Na Sajmu vina u Beogradu vinarija "Tikveš" iz Makedonije i kompanija "Knjaz Miloš" iz Srbije potpisale su ugovor o ekskluzivnoj distribuciji vina na teritoriju Srbije.

Ova saradnja uticaće na povećanje distributivnog portfelja kroz distribuciju vina i rakije iz tikveškog asortimana, čime će se poboljšati i nivo usluge. Takođe, značajno će biti umanjeni i troškovi poslovanja.

Zajednički nastup na tržištu Srbije kompanijama će omogućiti veći uticaj i bolju tržišnu poziciju, ali je još važnije to što će potrošači imati mogućnost da lakše dođu do njihovih proizvoda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik